top of page

Bütünsel Sağlıklı NAYASAROMAS Avokado Yağı: Sağlıklı ve Ekolojik Açıdan Değerli !

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2022

Avokado yağı:



Doğal ve rafine kalitesinde kozmetik, ilaç, yiyecek ve içecek sektörlerinde çok yönlüdür.

Avokado yağı avokadonun posasından elde edilir. Bu mutfak için mükemmel özelliklere sahip yüksek kaliteli bir yağ ve kozmetik amaçlı, kozmetik endüstrisinde E vitamini içeriği (α-tokoferol) kararlı ve yüksek olması nedeniyle, ağırlıklı olarak avokado yağı kullanılır.



Doymamış yağ asitleri, vitaminler, fitosteroller ve sabunlaştırılamayan bileşenleri yüksek içeriği nedeniyle umut verici bir hammaddedir. Kozmetikte, örneğin saç bakım ürünlerinde, losyonlarda, kremler, doğal sabunlar veya merhemler kırışık önleyicilerde kullanılır.


Avokado yağı ciltte kolayca yayılır, hızla emilir.

Sabunlaşmayan bileşenlerin yüksek içeriği nedeniyle cilt tarafından ve merhemlerde ve losyonlarda mükemmel emülsifiye edici özellikler gösterir.

Palmitik asit cilt tarafından çok iyi tolere edilir; hassas ve pul pul dökülen ciltlerde bile.

Linoleik asit dış etkilere ve ışık kaynaklı hasara karşı korur.

A vitaminleri,Yağda bulunan E ve D ve fitosteroller özellikle cilt tarafından iyi emilir ve etkilerini hızla geliştirebilir



Aynı şekilde avokado yağı:

Kırışık önleyici kremler ve saç bakım ürünlerinde , doğal bir hammadde olarak kullanılabilir.

Yerli ve rafine avokado yağlar, doğal sabun üretimi için eşit derecede uygundur. Doğal sabunun bir bileşeni olarak avokado yağı yumuşatma ve yumuşatma özelliği gösterir.

Cilt üzerinde yumuşatıcı özellikleri mevcuttur.

Sonuç olarak avokado yağı gelecek vaat eden bir ham temel ürün olarak birçok kozmetik preparat için malzemedir. Cildinizde de güvenle kullanabilirsiniz.

%100 Temiz içerikli ürünümüze Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.


82 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page